DKK 0,00

Refactoring ved Sverre Eplov

06.06.2011 kl. 18:00 Symbion, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Foredrag om refactoring (java) kode af Sverre Eplov

Foredrag om refactoring (java) kode af Sverre Eplov mandag den 6 juni 2011
   

DKUUG inviterer alle til Sverre Eplovs foredrag om refactoring (java) kode mandag den 6 juni 2011 klokken 18:00 - 21:00 i lokale M4 i Symbion på Fruebjergvej 3, 2100.

Refactoring

Med udgangspunkt i Martin Fowlers bog "Refactoring: Improving the Design of Existing Code" vil Sverre Eplov holde et foredrag om hvad Refactoring er, og hvordan det gøres i praksis. Refactoring er en disciplin med mange fælder, der er lette at falde i, men anvendt effektivest muligt er det muilg at undgå "software decay" - eller endnu værre, "software rot" - i selv store kodemængder.

Ved at anvende Refactoring som en struktureret disciplin, og ikke bare som "noget vi gør mens vi alligevel koder" kan der spares meget tid i udvikling, da det at ændre kodens struktur og tilføje / rette i funktionalitet på samme tid erfaringsmæssigt tager væsentlig længere tid end at gøre de 2 ting hver for sig.

Dette foredrag vil gennemgå hvordan Refactoring kan bruges som selvstændig disciplin i software-udvikling, og give nogen praktiske hints til hvad det er man kan se i sin kode, som kan give input til, at det vil være en god ide at refactorere, og vise praktiske kodeeksempler før/under/efter refactorering.


Om foredragsholder

Sverre Eplov har fungeret som udvikler, software-arkitekt og underviser i mange år hos bl.a. IBM, WM-Data og 7N. Sverre har været med til at indføre brugen af Design Patterns og Refactoring som disciplin i flere større organisationer med egne udviklingsafdelinger.


Om deltagelse

Selvom foredraget kunne lyde meget teknisk og nørdet, vil forklaringerne være af en sådan karakter at alle med interesse IT og IT sikkerhed kan følge med og forstå hvad der sker.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG, SSLUG og BSD-DK. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr pr aften.

Tilmelding sker her https://dkuug.safeticket.dk/events, hvor du kan trække/købe en billet som svarer til dit evt. medlemskab. Evt. Betaling sker via QuickPay.dk

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre.

Adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlige adgangsforhold.