DKK 0,00

C++11 hilights

25.10.2012 kl. 18:00 Symbion, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

C++11 beskrives af mange som 'et nyt sprog' fordi mange af de nye features grundliggende ændrer på hvordan man skriver gode C++ programmer.

C++11 beskrives af mange som 'et nyt sprog' fordi mange af de nye features grundliggende ændrer på hvordan man skriver gode C++ programmer. Bryan gennemgår kort de vigtigste nye features og giver et indblik i nogle af de problemer der er løst i forhold til den gamle C++ standard. Kendskab til C++ er ikke et krav, men en smule programmeringserfaring er en forudsætning.


Om foredragsholderen:

Bryan Østergaard har mere en 10 års professionel erfaring med system administration, softwareudvikling og IT-sikkerhed. Bryan har arbejdet på projekter for mindre firmaer såvel som flere danske ministerier og større banker.

Ud over hans professionelle virke er han også en meget aktiv spiller i det danske Open Source community og er bestyrelsesformand for Open Source Days ApS og SSLUG. En stor del af hans fritid går til administration af freenode IRC netværket og Exherbo Linux distributionen som han startede i 2007.

Bryan er ved at starte en kursus og konsulentvirksomhed der primært vil fokusere på open source teknologier.


Om deltagelse:

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG, SSLUG, BSD-DK, PROSA, HK/Samdata og KEA studerende. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr pr aften.

Under hele foredraget vil der være gratis kildevand til alle sponsoreret af Casalogic.dk (så længe lager haves).

Tilmelding sker her https://dkuug.safeticket.dk/events, hvor du kan trække/købe en billet som svarer til dit evt. medlemskab. Evt. Betaling sker via QuickPay.dk.

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre samt blogge og twitte om den.

Sted: et møde lokale i Symbion, på adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 der har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlige adgangsforhold. 

Der er ingen grill denne gang.