DKK 0,00

Quick and dirty debugging for system administrators

27.09.2012 kl. 18:00 Symbion, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Quick and dirty debugging for system administrators

En kort gennemgang af en række kendte og mindre kendte værktøjer til debugging og overvågning af resource forbrug generelt. Foredraget er rettet mod systemadministratorer og fokuserer på en række tricks til lynhurtigt at finde og løse problemer der ofte kan være svære at finde.

Ud over at kigge på standard værktøjer som for eksempel strace og iostat vil der også blive demonstreret en række 'hemmelige' værktøjer som følger med alle Linux systemer og som kan hjælpe dig i situationer som er næsten umulige at løse med mere kendte værktøjer.


Om foredragsholderen:

Bryan Østergaard har mere en 10 års professionel erfaring med system administration, softwareudvikling og IT-sikkerhed. Bryan har arbejdet på projekter for mindre firmaer såvel som flere danske ministerier og større banker.

Ud over hans professionelle virke er han også en meget aktiv spiller i det danske Open Source community og er bestyrelsesformand for Open Source Days ApS og SSLUG. En stor del af hans fritid går til administration af freenode IRC netværket og Exherbo Linux distributionen som han startede i 2007.

Bryan er ved at starte en kursus og konsulentvirksomhed der primært vil fokusere på open source teknologier.


Om deltagelse:

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG, SSLUG, BSD-DK og PROSA. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr pr aften.

Under hele foredraget vil der være gratis kildevand til alle sponsoreret af Casalogic.dk

Tilmelding sker her https://dkuug.safeticket.dk/events, hvor du kan trække/købe en billet som svarer til dit evt. medlemskab. Evt. Betaling sker via QuickPay.dk.

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre.

Sted: lokale M4, Symbion, på adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 der har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlige adgangsforhold. 

Der er ingen grill denne gang.