DKK 0,00

Apache Hadoop - værktøjskasse til Big Data

21.08.2012 kl. 18:00 Symbion, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Mange firmaer og organisationer oplever i disse år en voldsomt stigning i størrelsen af datasæt, så kom og hør Kenneth Geisshirt fortælle om Apache Hadoop.

Mange firmaer og organisationer oplever i disse år en voldsomt stigning i størrelsen af datasæt. 

Datasæt kan stamme fra logfiler, financielle transaktioner eller videnskabelige forsøg. En ny gren af videnskaberne er opstået - eScience eller data science er ved at etablere sig. Apache Hadoop er et forsøg på at skabe en platform hvor værktøjer til tidens data scientists kan udvikles.

Foredraget vil introducere Map/Reduce som generelt koncept og vise hvordan Apache Hadoop er en konkret implementation af konceptet.

Endvidere vil foredraget berøre værktøjer som HBase, Pig, Hive og Mahout.

Tidspunkt: 21. august 18-21. 

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG, SSLUG, BSD-DK og PROSA. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr pr aften.

Under hele foredraget vil der være gratis kildevand til alle sponsoreret af Casalogic.dk

Tilmelding sker her https://dkuug.safeticket.dk/events, hvor du kan trække/købe en billet som svarer til dit evt. medlemskab. Evt. Betaling sker via QuickPay.dk.

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre.

Sted: lokale M4, Symbion, på adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 der har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlige adgangsforhold. 

 

Bemærk at vi tænder grillen 1 time før hvis du ønsker at hygge med os andre.